Screen senčila

So zunanji in notranji roloji, ki so lahko brez kasete ali pa v kaseti, različnih oblik, večjih ali manjših dimenzij, s stranskimi alu vodili ali jeklenico, … bistvena zanje je posebna tekstilna mrežasta oz. »screen« tkanina.

Za notranje screen roloje uporabljamo vse mehanizme kot za notranje klasične roloje. Screen tkanina je običajno 420 g/m2+-5%.

Za zunanje screen roloje  uporabljamo screen tkanine teže 520 g/m2+-5%. So rešitev za vse, ki želite imeti senčilo iz blaga na zunanji strani okna. Deluje tako, da resorbira toploto sončnih žarkov in jo ne prepušča dalje. Steklo za screen rolojem ostane hladno, kar bistveno zmanjša temperaturo v prostor.

Pogon: ročni na monokomando ali na elektro pogon

Dva tipa tkanin

Poleg »screen« tkanin uporabljamo še »soltis« tkanino, ki se razlikujeta predvsem po načinu izdelave same tkanine. Screen tkanina je plastificirana pred tkanjem, soltis pa po tkanju.

Screen 5%

Screen 0%

Soltis 5%

Soltis 0%

MODELI

ZIP

Jeklenica

Podometni ZIP

ZIP MODELI

Tri Različni tipi vodil

GP klasično alu vodilo

GP vodilo jeklenica

GB vodilo na izpah - markizoleta

Tri oblike omarice

Poloval

10 x 10 cm in 13 x 13 cm.

Velikost kasete je pogojena z dimenzijami screena, širino in višino. Za polovalno izvedbo kasete je možna dimenzija v velikosti 10 x 10 cm in 13 x 13 cm.

Oval

8,5 cm, 11 cm ali 13 cm.

Stranska aluminijasta vodila skrbijo za enakomeren tek blaga po njih, zaključna letev pa za optimalno napetost blaga v vsakem položaju.

Lahko se odločite za screen senčilo brez kasete (cabrio).

Kvadrat

8,5 cm, 11 cm ali 13 cm.

Stranska aluminijasta vodila skrbijo za enakomeren tek blaga po njih, zaključna letev pa za optimalno napetost blaga v vsakem položaju.

Lahko se odločite za screen senčilo brez kasete (cabrio).

Barve za vas

Barva screena se lahko povsem prilega barvi vašega okenskega okvirja. Aluminijasti profili screenov so prašno barvani, zato barva ne bledi. V kolekciji je standardna BELA barva, če želite barvo povsem poenotiti s tonom objekta, pa je možno barvanje po RAL karti.

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...