Komarniki krilna vrata

Se odpirajo na enak sistem kot se odpirajo okna in vrata.

Sestavljena so iz alu profilov dim. 18x53mm, v katero je z gumirano cevjo vpeta skoraj nevidna plastificirana mreža iz steklenih vlaken. Vrata se zapirajo avtomatsko s samozapiralnim mehanizmom. Komarnik vrata so primerna za prehode. Profili so barvani v rjavi, beli ali natur aluminij barvi. V višini odpiranja vrat je med obema vzdolžnima profiloma vpet prečni profil z ročko, ki pri odpiranju preprečuje stik in s tem poškodbo mreže.

Načini odpiranja

KLASIČNA

SAMOZAPIRALNA

NIHAJNA

Vrste mrež

CLEAR VIEW

Mreža Clear view zagotavlja najbolj jasen pogled skozi okno. Zaradi izredno tankih nitk je na oknu skoraj neopazna.

BELAVISTA

Mreža Belavista optimalno zastira okensko odprtino, pogled skozi njo pa je manj moteč. Je ugodnejša alternativa mreži Clear view.

STANDARD

Mreža Standard je najbolj klasičen tip mreže. Zagotavlja optimalno napetost in enostavno čiščenje.

ALU

Mreža ALU je izdelana iz aluminijastih niti. Zaradi svoje trdnosti preprečuje vstop glodalcem, primerna je za uporabo npr. v kleti.

EKSTRA

Mreža Ekstra je nekajkrat močnejša od standardne in zato prepreči vstop večjim živalim. Možna je v kombinaciji s prehodom za živali.

ANTIPOLEN

Mreža Antipolen omili vnos cvetnega in ostalega prahu v notranje prostore. Priporoča se za osebe, ki imajo težave z alergijami.

Barve za vas

Standardne barve profilov so bela, rjava, siva, antracit in strukturna siva. Možnost barvanja po RAL karti.

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...