Klasične tende

Najpogosteje se uporabljajo pri stanovanjskih hišah ter poslovnih objektih . Sestavljene so iz nosilne cevi 40 mm x 40 mm, s pregibnimi alu vzmetnimi rokami z verigo tip Fleyer inox in z vijaki inox. Kovinski deli so zaščiteni in prašno barvani. Največkrat so montirane na strop ali steno.. Upravljanje je lahko ročno preko monokomandne palice ali preko motorja.

MODELI tend

KLASIČNA S

Klasična tenda, ki je primerna za manjše dimenzije, z maksimalno širino 590 cm in razponom do 250 cm. Tendo sestavlja navijalna cev, premera 70, pregibne ALU vzmetne roke, z verigo tip Fleyer Inox.

KLASIČNA M-PREGIBNA

Tako kot pri vseh tendah je tudi pri klasični tendi M – pregibna možno spreminjati naklon od 0° do 90°. Zato je predvsem primerna za nizke točkovne pritrditve tende, posledično pa je odvodnjavanje vode boljše. S tem se občutno izboljša bivanjski občutek pod tendo. Pregibna tenda lahko v širino sega do 590 cm, v razpon pa do 350 cm.

KLASIČNA M

Klasična tenda M je tenda, ki zadovolji potrebe uporabnikov, ki si želijo elegantno rešitev senčenja. Tendo se lahko montira stropno ali stensko, navijalna cev v velikosti 40×40 mm pa omogoča navoj vseh vrst platen. Vsi kovinski deli so zaščiteni in prašno barvani. Močne aluminjaste vzmetne roke omogočajo širino tende do 13 metrov, v razpon pa lahko seže do 3,5 metrov.

KLASIČNA L

Klasična tenda L je tenda z močno navijalno cevjo Ø 78mm, s pregibnimi alu vzmetnimi rokami, ki omogoča širino do kar 14,2 metra in seže v razpon do 4 metre. Kovinski deli so zaščiteni in prašno barvani.

KLASIČNA XL

Klasična tenda XL se ponaša z maksimalno širino do kar 14,2 metra, medtem ko v razpon sega do 5,5 metra. Z močno navijalno cevjo z obsegom Ø 78, s pregibnimi alu vzmetnimi rokami, z verigo tip Fleyer inox in z inox vijaki, uvršamo XL tendo med sam vrh klasičnih tend.

Katero tkanino izbrati

Pri nakupu tende je pomemben razmislek tudi o tipu tkanine. Spoznajte razlike v platnih in izberite najustreznejšo rešitev.
 
  • – Kako se tkanine med seboj razlikujejo?
  • – Kaj je UV odbojnost in vodni stolpec?
  • – Zakaj prihaja do gubanja tkanin?
  • – Kaj je mantovana in katere tipe poznamo?

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...