Panelne zavese

So sinonim dovršenega senčila za večje površine oken, drsnih vrat ali panoramskih oken.

Panelne zavese uporabljamo tudi za pregraditev prostora. Zanje uporabljamo tudi tkanine za notranje roloje, zato lahko obe senčili kombiniramo v prostoru. Lahko izberete prosojne, polprosojne ali neprosojne, različnih barov ter vzorcev.

Maksimalna širina panelne zavese je 5 metrov. Panelne zavese so izvedljive v klasični ali prestižni izvedbi (dekorativni nosilci verižice, magnetki , motor, itd…). Profili so iz prašno barvanega aluminija.

Karnise so lahko 2,3,4 in 5 tirne. Upravljanje je lahko ročno, kjer se posamezni paneli premikajo ločeno ali pa z vrvico, kjer so paneli med seboj povezani in se premikajo zaporedno.

Širine modelov

Karnisa z 2-5 tiri

Karnise so lahko 2,3,4 ali 5 tirne. Upravljanje je lahko ročno, kjer se posamezni paneli premikajo ločeno ali pa z vrvico, kjer so paneli med seboj povezani in se premikajo zaporedno.

Barve za vas

Izbirate lahko namreč med različnimi prosojnostmi, vse do zatemnitvene tkanine. Na voljo so številni dekorativni vzorci, barvni odtenki in kombinacije.

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...