Podometne rolete 90°

Predokenska podometna roleta 90° je roleta, za katero je značilen ravni spodnji servisni pokrov, ki je iz ekstrudiranega aluminija in je s strani neviden. Na objekt jo vgradimo takrat, ko z roleto ne želimo dodatno vplivati na zunanji videz fasade oz. objekta.

Možnosti vgradnje

Vrste lamel

39mm ALU lamela polnjena s poliuretansko peno

Lamela Falcon

PVC lamela

BARVNI VZORCI
Določene barve na lestvici lahko odstopajo od originala, zato je pred naročilom barvo potrebno preveriti.
Barvni vzorec lamel 39mm – ALUMINIJ
Barvni vzorec lamel 39mm – PVC

Električno upravljanje rolet

Poleg ročnega upravljanja senčil in upravljanja s komandno plaico, imate tudi možnost upravljanja z elektropogonom.

Pri odprtinah za mehanski prenos upravljanja nastanejo toplotne izgube in tem se lahko izognemo z elektromotornim pogonom. Lahko uporabimo daljinske upravljalnike, ki krmilijo določeno število senčil, ali pa časovno uro, ki omogoča nastavitev dviga ali spusta senčil ob določeni uri ali dnevu. S tem ustvarimo vtis, da smo doma, čeprav smo odsotni. Še več pa omogočajo številni klimatski senzorji, ki uravnavajo senčila glede na vremenske pojave, kot so sonce, veter ali dež. Senčila opremljena z elektropogoni lahko enostavno povežemo tudi z Elero Centero sistemom (krmiljenje preko pametnih telefonov).

Upravljanje preko stikala
Upravljanje preko daljinca

Protivlomnost rolete

Z roletami lahko precej povečamo protivlomno zaščito. V vse naše rolete vgrajujemo osnovne varnostne vzmeti, ki otežujejo dvig rolete iz zunanje strani. Z dodatki kot so zapirala in protivlomne vzmeti pa dosežemo že visoko stopnjo varnosti vaših okenskih odprtin.

  • Zapirala – najceneje dosežemo protivlomnost na roletah z enostavnimi zapahi – zapirali v zaključni letvi z utorom, ki jih ročno razmaknemo, ko je roleta v spodnjem položaju (te variante se ne sme uporabiti na roletah s pogonom na elektromotor).

  • Protivlomne vzmeti – najelegantnejše pa protivlomnost dosežemo s posebnimi protivlomnimi vzmetmi, ki se namestijo namesto jeklenih. Namesti se lahko na oba tipa osovin (40 in 60mm). Prednost tega sistema je v tem, da se rolete zaklepajo samodejno, ko jih spustimo v spodnji položaj (brez odpiranja oken in vsakokratnega ročnega zaklepanja). Protivlomne vzmeti se lahko uporabi le na roletah s pogonom na monokomando ali elektromotor.
  • Povpraševanje

    S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

    Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

    Loading...