Notranja senčila

Lamelne zavese se uporabljajo namesto navadnih zaves in so vertikalno obešeni tekstilni trakovi. Narejeni so iz sodobnih dekorativnih materialov in posebnih obdelav trakov. So antistatični, samogasni ter antibakterijski, zato se na njih ne nabira prah. 

Pliseji so notranja senčila iz zgubane poliesterske tkanine. Vgradijo se na okno in omogočajo zastiranje skoraj vseh okenskih odprtin – tudi nepravilnih oblik ter strešnih oken.

Roloji so notranje dekorativno senčilo, ki se navijajo na os. Lahko so prostoviseči ali v vodilih. Nameščeni  so lahko na strop, steno ali okenski okvir. Izbira barvnih vzorcev in materialov z različno prepustnostjo svetlobe je  velika – od klasičnih tekstilov in platen, tiskanih platen do screen tkanin.

Panelne zavese so sinonim dovršenega senčila za večje površine oken, drsnih vrat ali panoramskih oken. Uporabljamo tudi za pregraditev prostora. Zanje uporabljamo tudi tkanine za notranje roloje, zato lahko oba senčila kombiniramo v prostoru. Lahko izberete prosojne, polprosojne ali neprosojne, različnih barov ter vzorcev.

Loading...