Termobox-R

Izolativna nadokenska omarica je idealna rešitev za vgradnjo pri novogradnji (pasivna hiša), kjer je potrebna maksimalna izolacija, katero s pomočjo RAL montaže zagotovi prav Termobox-R.

Omarica se vgradi v objekt tako, da jo je potrebno najprej privijačiti na okno in nato skupaj z oknom vstaviti v odprtino. Sama omarica je v celoti skrita pod omet tako, da ne vpliva na zunanji izgled objekta. Zaradi potrebe po maksimalni izolativnosti je priporočljivo, da se senčila upravljajo električno, saj pride pri ročnem upravljanju, zaradi nezadostnega tesnenja pri sami izvrtini za trak oz. MC palico, do določene izgube.

Vrste lamel

39mm ALU lamela polnjena s poliuretansko peno

Lamela Falcon

PVC lamela

BARVNI VZORCI
Določene barve na lestvici lahko odstopajo od originala, zato je pred naročilom barvo potrebno preveriti.
Barvni vzorec lamel 39mm – ALUMINIJ
Barvni vzorec lamel 39mm – PVC

Električno upravljanje rolet

Poleg ročnega upravljanja senčil in upravljanja s komandno plaico, imate tudi možnost upravljanja z elektropogonom.

Pri odprtinah za mehanski prenos upravljanja nastanejo toplotne izgube in tem se lahko izognemo z elektromotornim pogonom. Lahko uporabimo daljinske upravljalnike, ki krmilijo določeno število senčil, ali pa časovno uro, ki omogoča nastavitev dviga ali spusta senčil ob določeni uri ali dnevu. S tem ustvarimo vtis, da smo doma, čeprav smo odsotni. Še več pa omogočajo številni klimatski senzorji, ki uravnavajo senčila glede na vremenske pojave, kot so sonce, veter ali dež. Senčila opremljena z elektropogoni lahko enostavno povežemo tudi z Elero Centero sistemom (krmiljenje preko pametnih telefonov).

Upravljanje preko stikala
Upravljanje preko daljinca

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...