Notranji roloji

Notranje senčilo za velika okna.

Roloji so notranje dekorativno senčilo, ki se navijajo na os. Lahko so prostoviseči ali v vodilih. Nameščeni so lahko na strop, steno ali okenski okvir. Izbira barvnih vzorcev in materialov z različno prepustnostjo svetlobe je velika – od klasičnih tekstilov in platen, tiskanih platen do screen tkanin.

Glede na velikost roloja uporabljamo različne cevi za navijanje tkanine od 20 mm – 78 mm.
Dvigujemo in spuščamo jih s pomočjo vzmeti, verižice ali monokomandne palice, lahko jih upravljamo tudi s pomočjo elektromotorja.

Rolo v treh različicah

KLASIČNI

Klasični prostoviseči rolo sodi v skupino najpreprostejših notranjih rolojev. Dvigamo in spuščamo jih s pomočjo vzmeti, verižice ali monokomandne palice. Klasični rolo lahko nadgradimo s kaseto, v katero se pospravi navijalna cev s tkanino.

INOX

Notranje roloje lahko nadgradimo z inox mehanizmi, ki poskrbijo za atraktiven videz v prostoru. Na voljo je več vrst inox sistemov. Z dekorativnimi komandnimi verižicami pa lahko dosežemo vrhunski moderen dizajn v prostoru.

MINI-KASETA

Notranji rolo z minikaseto je popolna izbira za zatemnitev prostora. Primeren je za manjša okenska krila. Zaradi stranskih vodil, ki se nalepijo na okenski profil, je poskrbljeno, da svetloba ne uhaja s strani v prostor. Tkanina se navija v kaseto.

Barve za vas

Izbirate lahko namreč med različnimi prosojnostmi, vse do zatemnitvene tkanine. Na voljo so številni dekorativni vzorci, barvni odtenki in kombinacije.

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...