Rolo komarniki

So idealna rešitev za okna, kjer je potrebno posegati ven. Kadar se rolo komarnik ne uporablja, se mreža pospravi – navije v omarico .

Mrežica komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken in je odporna na zunanje vremenske vplive, minimalno zmanjša pretok zraka. Steklena vlakna zagotavljajo, da je mrežica stabilna ter optimalno napeta.

Zgornji in spodnji alu profil povezuje mreža iz plastificiranih steklenih vlaken, ki drsi po alu vodilih.

Upravljanje z naprednim »KLIK« sistemom je enostavno. Komarnik potegnete dol s pomočjo verižice, ki se nahaja na zaključni letvi, v končni poziciji pa se zaskoči samodejno. S pritiskom zaključne letve navzdol se komarnik sprosti in ga lahko preprosto dvignete.

Vrste mrež

BELAVISTA

Mreža Belavista optimalno zastira okensko odprtino, pogled skozi njo pa je manj moteč. Je ugodnejša alternativa mreži Clear view.

STANDARD

Mreža Standard je najbolj klasičen tip mreže. Zagotavlja optimalno napetost in enostavno čiščenje.

ANTIPOLEN

Mreža Antipolen omili vnos cvetnega in ostalega prahu v notranje prostore. Priporoča se za osebe, ki imajo težave z alergijami.

Barve za vas

Vodila in omarica so iz aluminija, na voljo so v beli, rjavi, srebrni ter antracit barvi. Standardne barve profilov so bela, rjava, siva, antracit in strukturna siva. Možnost barvanja po RAL karti.

Načini odpiranja

Rolo komarnik omogoča več možnosti odpiranja. Možno ga je vgraditi tako na okno (vertikalno), kot tud na vrata (horizontalni rolo komarnik).

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...