Fiksni komarniki

Fiksni komarniki nudijo popolno zaščito pred mrčesom in vdorom žuželk v prostor. Primerni so za okna pri katerih ne posegate ven. Sestavljeni so iz alu profila (dim.25x11mm) ali iz alu profila oval (dim.31x10mm) in skoraj nevidne plastificirane mreže iz steklenih vlaken. Vgrajeni so direktno na okenski okvir tako, da se jih lahko sname in postavi nazaj. To je še posebej priročno za potrebe čiščenja ali če jih želite sneti, ko jih ne potrebujete.

Okvir komarnika je izdelan iz aluminija. Profili so barvani v beli, rjavi, natur aluminij barvi ali antracit barvi. Za doplačilo se lahko pobarva tudi po željeni RAL lestvici in tako še dodatno polepša vaš dom. 

NOVO

Komarnik fiksni oval

Ovalna zunanja oblika – Montaža je možna na vse vrste okenskih okvirjev ne glede na obliko.

Pritrditev z zaponkami z notranje strani – Montiramo neposredno na okenski okvir z notranje strani. Za optimalno prileganje poskrbijo različne globine zaponk, ki se izberejo glede na obliko in globino okenskega okvirja. Mreža pokriva okensko odprtino.

3-načini pritrditve

Z nosilec

Pantki

Vzmetni zatič

Vrste mrež

CLEAR VIEW

Mreža Clear view zagotavlja najbolj jasen pogled skozi okno. Zaradi izredno tankih nitk je na oknu skoraj neopazna.

BELAVISTA

Mreža Belavista optimalno zastira okensko odprtino, pogled skozi njo pa je manj moteč. Je ugodnejša alternativa mreži Clear view.

STANDARD

Mreža Standard je najbolj klasičen tip mreže. Zagotavlja optimalno napetost in enostavno čiščenje.

ALU

Mreža ALU je izdelana iz aluminijastih niti. Zaradi svoje trdnosti preprečuje vstop glodalcem, primerna je za uporabo npr. v kleti.

EKSTRA

Mreža Ekstra je nekajkrat močnejša od standardne in zato prepreči vstop večjim živalim. Možna je v kombinaciji s prehodom za živali.

ANTIPOLEN

Mreža Antipolen omili vnos cvetnega in ostalega prahu v notranje prostore. Priporoča se za osebe, ki imajo težave z alergijami.

Barve za vas

Vodila in omarica so iz aluminija. Standardne barve profilov so bela, rjava, siva, antracit in strukturna siva. Možnost barvanja po RAL karti.

Povpraševanje

S svojim strokovnim znanjem vam bodo pomagali izbrati primerne izdelke glede na vaše želje in prostor za katerega jih potrebujete.

Nudimo vam tudi montažo in servis naših izdelkov.

Loading...